Home Qui som?

AccésFacebookQui som? PDF Imprimeix Correu electrònic

L'AEEC és l'Associació d'Escalada i Excursionisme de Les Corts. Que està federada a la Federació d'entitats Excursionistes de Catalunya.

L’AEEC, amb NIF G-60675196, està registrada en el Registre d'Entitats Esportives, amb data d’inscripció de 5 de març de 1993.

El seu domicili està fixat al Casal de Joves de les Corts, C/ Masferrer, 33, 08028 Barcelona – Districte: Les Corts.

 

Dintre de l'AEEC hi tenim dues seccions:

 

El GREC és el Grup de Recerques Espeleològiques de Les Corts.

La secció d'espeleologia GREC de l'AEEC es constitueix d'acord amb els estatuts d'aquesta entitat, aprovats per la Direcció General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya en data 4 de Juliol de 1997, i es sotmet als Estatuts i Normatives dictades per les Federacions Catalana i Espanyola d'Espeleologia.

Pertànyer al GREC comporta estar en possessió de la llicència federativa que anualment facilita la Federació Espanyola d'Espeleologia, segons l’article 4rt del Reglament.

En l'any 2010, el GREC, amb 66 socis, és l’entitat amb més federats de la Federació Catalana d’Espeleologia (F.C.E.) a Catalunya.

 

EL GOLC que és el Grup d'Orientació de Les Corts, va ser aprovat en Asssamblea General Extraordinària de l'AEEC el dia 25 de Febrer de 2014.